O nama - B-MAX Plamenici
381
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-381,bridge-core-2.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

O nama

Bmax tehnology pripada Elmec Groupi, specijalizirana je za proizvodnju plamenika na briket i biomasu, za grijanje i druge namjene.

Bmax Tehnology projektira i proizvodi u potpunosti u Italiji i okuplja niz kooperanata, čime se smanjuje troškove proizvodnje i direktno utječe na konačnu cijenu za distributera i kupaca.

Vlasništvo i kontrola cjelokupnog proizvodnog sustava, zajedno s specifičnim znanjem, stekli smo u posljednjih 25 godina iskustva Grupe, siguran proces proizvodnje, osiguran standardima kvalitete iz kojeg proizilazi izuzetno dobar omjer kvalitete / cijene.

Izbor ulaganja

Izbor ulaganja u obnovljive izvore energije, korištenjem biomase, direktno smanjuje utjecaj na okoliš.

Iskorištavanje biomase u energetske svrhe, preuzimate odgovornost u održivom i uravnoteženom razvoju planeta. Toplina proizvedena tim putem ne zagađuje atmosferu ugljičnim dioksidom koji se oslobađa tijekom pretvorbom biomase u energiju, jednaka količina ugljičnog dioksida apsorbirana je tijekom rasta same biomase.

Uštedite novac

Grijanje na biomasu je vrlo jeftino, za razliku novaca koji uštedimo u odnosu na korištenje fosilnih goriva.

Ekonomski i radni učinci

Široka upotreba može značiti značajne, pozitivne ekonomske, ekološke i profesionalne efekte, stvaranje poticaja za održavanje šuma kroz razvoj zaostalih područja posvećenih agro-šumarstvu, kao i stvaranje novih mogućnosti razvoja za rubnim područjima i smanjenje poljoprivrednog viška i iskorištavanjem ostataka iz poljoprivredne proizvodnje.

Za stručnu ugradnju naših plamenika osigurali smo ovlaštene instalatere