B-Two plamenik - B-MAX Plamenici
428
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-428,bridge-core-2.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

B-Two plamenik

Snaga: 200 kW

Plamenik velike snage ima mogućnostima primjene: srednje veličine industrijske zgrade, kotlovi, generatori vrućeg zraka, i pekare.
Opremljen je sa pužnim vijkom za transport peleta.

Značajke proizvoda

Potpuno automatski
Pouzdan uključivanje i isključivanje, zahvaljujući sigurnosnih senzorima

Sustav za automatsko čišćenje

Visoko kvalitetni materijali, uključujući čelike otpornie na visoke temperature
Elektronska samoregulacija kao funkcija za uštedu goriva

 

 

 

Što se može koristiti kao gorivo?

Pelete drva i piljevine u veličinama od 6 do 12 mm

Maslina, trešnja, šljiva i marelica koštice
Pinjola, pistacija i lješnjak ljuskice

 

Sustav samočišćenja

B-Max Tehnology, plamenici imaju inovativni sustav samočišćenja koji radi u redovitim intervalima: s ovim sustavom rešetke za gorivo povremeno se oslobađaju od mogućih zaostalih neizgorenih elemenata koje bi mogle ometati ispravano izgaranje ili koje bi mogle izazvati gušenje plamena. Na taj način se izbjegava, moguće isključivanje plamenika i posljedično disperzije plinova.

Sustav punjenja

B-Max Tehnology plamenika isporučuje se u kompletu s namjenskim sustavima punjenja.

Dodatna oprema

Spremnik

B-Max Tehnology i proizvodi spremnike za gorivo različitih veličina. Svaka komponenta je proizvedena prema potrebama plamenika, te na taj način zadovoljava sve potrebe kupaca, isto tako u pogledu kvalitete i izgleda.

GSM upravljanje

Na vaš zahtjev moguće je ispručiti plamenik opremljen sa GSM modulom što ga čini upravljivim putem daljinskog upravljača koristeći svoj mobilni telefon. To je zgodan ako plamenik ugrađen u sredinama gdje je uporaba nije intenzivna.